9 sinterklaas spel cadeau tips

Sinterklaas is weer in het land en dus zijn we allemaal weer bezig met 5 december. Natuurlijk vooral de kinderen die nog van sinterklaas een cadeautje krijgen, maar ook de volwassenen hebben zo hun eigen tradities bedacht. Helaas als je volwassen word slaat de sint je over maar dat wil niet zeggen dat het geen leuke avond meer mag zijn. Doen jullie met familie of vrienden ook het sinterklaas spel en heb je geen idee wat voor cadeautjes je deze keer weer moet halen? Lees dan even verder ik heb een paar tips om goedkoop toch leuke cadeautjes te halen.spaarvarken Nou heb ik zelf elk jaar het probleem dat ik niet genoeg geld heb om allemaal nieuwe cadeautjes te halen. Dus mijn eerste tip is dan ook heel simpel en zeker de goedkoopste van allemaal. Pak dit moment eens aan om het huis op te ruimen en te kijken of je spulletjes hebt die je niet meer gebruikt of gewoon een miskoop waren. Dan kun je namelijk in plaat van dit weggooien, het gewoon inpakken en het gebruiken.

Hergebruiken 

Ik zal je een paar voorbeelden geven van wat je hiervoor kan gebruiken maar het is natuurlijk helemaal aan jou, in dit geval kan je het zo gek maken als je zelf wilt, want het kost je niks.hoed -ouden boeken. Wat voor boeken maakt niet uit. Ben je met alleen maar volwassenen maar vind je een oud kinder boek? Wat houd je tegen misschien komt het bij iemand terecht die er wel wat mee weet. Zolang het een boek is die stof ligt te happen gewoon inpakken. Heb je vorig jaar iets gekregen waarvan je niet weet wat je er mee moet? Gebruik het dan dit jaar gewoon opnieuw. Wie weet nou nog wat er vorig jaar allemaal voor cadeautjes waren en wat hij/zij vorig jaar heeft ingepakt.-Test verpakkingen. Ik krijg vaak bij de folder door de brievenbus en in de stad allemaal testverpakkingen in me hand gedrukt of ze liggen ergens waar je ze mee kan pakken. Alleen ik doe er niks mee. Wat ik dan leuk vind om te doen om ze in een zakje of bakje of iets te doen en ze samen in te pakken. Maar pak je ze liever 1 voor 1 in kan dat natuurlijk ook.-cd’s en dvd’s. Ik zelf had daar zoveel van in huis en nu gebruik ik ze nooit meer. Maar cd’s worden nog wel eens gebruikt in de auto bijvoorbeeld. en tja dvd’s wat moet je er mee. Maar je kan natuurlijk ook alleen de hoesjes gebruiken voor bijvoorbeeld een kraslot die je al voor €1,- hebt.Zo zijn er natuurlijk nog een hele boel andere dingen die je misschien al in huis hebt die je gewoon kan inpakken. Kijk gewoon eens rond.spaarvarken-3

Goedkope oplossingen

Heb je niet genoeg uit huis kunnen halen? Dan zijn er altijd nog goedkope oplossingen. -Zoals ik al eerder had benoemt en nu dus niet te ver op in wil gaan, krasloten. Dit kan je zo duur maken als je zelf wilt, maar ze zijn al vanaf €1,- verkrijgbaar.-Kaarsjes. Deze zijn er in allemaal soorten een maten te krijgen. maar in de wintermaanden kunnen vele mensen hier niet genoeg van hebben.-Kleine verpakkingen zeepjes. Deze zijn niet duur en heel handig om te hebben. Gaat er iemand binnenkort met het vliegtuig weg? Mooi deze verpakkingen kun je gewoon mee nemen.-Notitie boekjes. Altijd handig toch? Je weet nooit wanneer het van pas komt.-Loop gewoon even de action binnen. Niet de meest fijne winkel om te winkelen vind ik persoonlijk maar wel de beste manier om goedkope cadeautjes te vinden.Toch wat extra geld over maar geen zin om de drukke winkels in de moeten? Kijk dan eens bij de Bol.com outlet. Hier wil nog eens wat leuks tussen zitten voor een leuk prijsje en het is natuurlijk heel fijn dat je nergens naar toe hoeft. Nog steeds niet genoeg? Maar is je geld op of wil je graag je cadeautjes een persoonlijk en/of creatief tintje geven? Lees dan binnenkort mijn volgende blog over hoe je dit kan doen.
Advertenties

Een gedachte over “9 sinterklaas spel cadeau tips

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.