Over

Ik zal me even voorstellen, Ik ben Manon en ben 25 jaar. Ik hou me al mijn hele leven bezig met schrijven over van alles en nog wat. Ik vind het heel leuk als iets mijn interesse trekt om daar een stukje over te schrijven, van feiten tot gewoon een simpele mening. Maar er is natuurlijk meer dan schrijven.

selfie-me

Ik ben afgestudeerd paarden masseur. Daarnaast vind ik fotograferen ontzettend leuk en dan vooral als ik een foto heb gemaakt waar ik een verhaal in zie zodat ik het kan combineren met het schrijven. Dit verschild van een verhaal in moment tot fantasie verhalen.

Ook ben ik een gamer en deel graag mijn menig over games en zo af en toe wat goede tips om verder te komen in een spel.

Buiten al het materiële om vind ik het ook heel fascinerend om  mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, verschillende geloven en het spirituele. Dit laatste is waar ik zelf het meest mee bezig ben. En dit te delen met mijn vriend die hier zijn eigen kijk op heeft.

lovers-art

Kort om, er zal veel diversiteit in de blogs zitten omdat ik me niet graag met maar 1 ding bezig hou maar wel heel graag mijn verhalen, meningen en ontdekkingen met de wereld wil delen.

Advertenties