Over

Ik zal me even voorstellen, Ik ben Manon en ben 25 jaar. Ik hou me al mijn hele leven bezig met schrijven over van alles en nog wat. Ik vind het heel leuk als als iets mijn interesse trekt om daar een stukje over te schrijven, van feiten tot gewoon een simpele mening. Maar er is natuurlijk meer dan schrijven.

Ik ben startende paardenmasseur, hiervoor heb ik vorig jaar mijn diploma behaald en na een jaar oefenen ben ik nu rustig aan een beetje voor mezelf begonnen. Daarnaast vind ik fotograferen ontzettend leuk en dan vooral als ik een foto heb gemaakt waar ik een verhaal in zie zodat ik het kan combineren met het schrijven. Dit verschilt van het verhaal van het moment tot fantasie verhalen.

Ook ben ik een gamer en deel graag mijn menig over nieuwe games en zo af en toe wat goede tips om verder te komen in een spel. Vooral als het een game is met een stukje geschiedenis vind ik het heel leuk om te kijken of ik het verhaal kan vergelijk met het verhaal uit de geschiedenis boeken.

Buiten al het materiële om vind ik het ook heel fascinerend om  mij te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, verschillende geloven en het spirituele. Dit laatste is waar ik zelf het meest mee bezig ben.

Kort om, er zal veel diversiteit in de blogs zitten omdat ik me niet graag met maar 1 ding bezig hou maar wel heel graag mijn verhalen, meningen en ontdekkingen met de wereld wil delen.

Alle foto’s zijn zelf gemaakt, ik hou er niet van op plaatjes van andere te gebruiken

20181009-_DSC1110